Lockdown in mijn hoofd

Weer een vrijdagochtend bij Puik. Zo weer even mijn autistische dingen van mij af kletsen. Vandaag echt wel weer even nodig, want met al dat gedoe en rondom het Corona-virus ben ik even mezelf niet meer……Of juist wel.

Er gebeurd veel in Nederland momenteel, er heerst paniek. Een gevoel waar ik mij niet door wil laten leiden, maar nondeju, dat valt niet mee zeg. Er staat verandering op de planning en dat gaat niet samen met deze doorgewinterde autist. Sowieso worden tot 31 maart alle grote evenementen afgelast en relaxed boodschappen doen zit er ook even niet in.

Normaal snaai ik wel van die proeferijtjes bij de Appie Heijn, maar die hebben ze nu maar even afgeschaft (eigenlijk is dat sowieso super ranzig, maar hey donuts he). Hoe dan ook, ik voel me al een paar dagen niet lekker en door de chaos en paniek die momenteel de leiders van Nederland lijken te zijn, wordt het er niet beter op. Misschien is het wel stress, omdat ik een totale lockdown in mijn hoofd blijkbaar niet kan voorkomen. Misschien is het ook wel iets heel anders en maak ik me net zoals gewoonlijk druk om niets. Wat het ook is, het maakt mijn onbestendige gevoel er zeker niet beter op.